top of page
pedicure

Goedendag

Welkom bij mijn website van Medisch Pedicure Jacquelien. 

Voor al uw voetproblemen en ongemakken bent u bij mij op het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring heb ik voldoende expertise in huis om u te helpen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Medisch Pedicure Jacquelien is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan Uw of jouw wensen  en verwachtingen te voldoen.

In mijn praktijk  ben ik breed gesorteerd in voetbehandelingen en speciale handelingen om uw voeten prettiger te laten zijn.

Denk aan nagelbeugels plaatsen bij ingroeiende nagels of het begeleiden van de nagelgroei om ingroei te voorkomen.

Het maken van orthese als er een recidief eelt of likdoorn probleem is. De orthese wordt van zacht orthese materiaal gemaakt. Niet om een standsafwijking te corrigeren maar de druk te verminderen.

Als een nagel kapot of beschadigd is door een trauma dan kan er een gelnagel geplaatst worden de nagel te begeleiden naar een goede groei en het ziet er mooier uit.

De standaard pedicure behandelingen zien er als volgt uit. Het knippen en frezen van de nagels, het verwijderen van eelt of likdoorns en het  machinaal afwerken van deze plekken. Lichte neiging tot ingroei van de nagels vrij leggen. En als afsluiting het insmeren van de voeten met een fijne niet vettige voet crême.

Als medisch pedicure heb ik ook contracten met enkele podotherapeuten in deze regio, zodat ik mensen die in aanmerking komen voor vergoeding uit de DM voetzorg of vanuit de basis verzekering van de zorgverzekeraar bij mij terecht kunnen. 

Ook als u diabeet bent, reuma heeft of in een oncologisch traject zit bent u  bij mij op het goede adres voor een adequate en medische voet behandeling.

Tevens ben ik als zzp-er werkzaam in enkele verzorgingshuizen in Rhenen en omgeving. Ook in de revalidatie van Charim Veenendaal is het mogelijk om een afspraak te maken.

De pedicure behandeling vindt in principe in de praktijk plaats op de Wilhelminastraat. de praktijk is gevestigd op de begane grond met parkeerplaatsen voor de deur. 

Mocht u niet in staat zijn om de praktijk te bezoeken dan kan ik de behandeling ook ambulant, bij u thuis uitvoeren.

Tevens bent u bij mij aan het goede adres voor het aanschaffen van goede hoogwaardige voet verzorgingsproducten. Het merk Süda en Akileine zijn standaard aanwezig. Andere merken zijn vaak te bestellen.

Ook kleine zaken als viltring, wandelwol en dergelijke zijn in de praktijk te verkrijgen.

Middelen voor de behandeling van schimmelnagels of wratten zijn ook verkrijgbaar.

Het verrassen van iemand met een pedicure bon behoort ook tot de mogelijkheid.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het pedicure vak. Toch blijft bijscholing een belangrijk onderdeel om up to date te blijven en veranderingen op de voet te blijven volgen.

Ik ben aangesloten bij Provoet, brancheorganisatie voor de pedicure en bij Procert die het kwaliteitsregister beheert.

Betalingen is contant, per pin of tikkie. Ook een factuur behoort tot de mogelijkheid.

Belt u gerust voor een afspraak of vrijblijvende informatie. Ik hoop U of jou te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Hartelijke groet Jacquelien

bottom of page